2011. szeptember 23., péntek

CSUDASZOMBAT próbapillanatok

2011. szeptember 13. péntek. Csak úgy benéztem a próbára. Persze, pont akkor nem próbált senki, de nem baj, mert így módom volt fényképezni. Volt nevetés és mérgelődés, holnapra  majd minden rendben lesz. úgy legyen!
Nézzük néhány képet:
A délelőtti játék műsorvezetői:
Nagy Judit
Szabó Balázs

Nagy Judit és Szabó Balázs
A felelős szerkesztő persze sosem nyugszik, utolsókat simít, rohan átvenni a maradék bejátszást és ellenőrizni a főcímet. Csoda, hogy most volt fél órája beszélgetni a műsorvezetőkkel

Halász Judit
Halász Judit
 Most például azzal van gondja, hogy a bemutatott részlet, a főiskolások az Odüsszeia sajátos újraírásából született  ΩLIMPOS HIGH SCHOOL c. musicaljének  két jelenete, többek szerint erotikát és agressziót  mutat. Oppá! Olvastátok az Odüsszeiát? Ez a fickó körbeutazta a Földközi tengert az ókori rege szerint és láss csodát, végig is szerelmeskedte, mindenféle gombákat, füveket és varázslónőket fogyasztott, és néha néha kiszúrta az egyszemű, gonosz óriás szemét. Ahogy a mese hősök sem foglalkoznak mással, legyenek magyar népmesék, vagy a divatos Grimm fiúk által gyűjtöttek. A világ márcsak ilyen.

 Tengely Gábor a darab rendezője egyre idegesebb, de mindent megpróbál, hogy kicsit tévésítse a különben sikeres és látványos bábos előadást.
Tengely Gábor

Reméljük holnapra elsimul minden és díszlet nélkül is sikerül az ókor  hangulatát felidézni és megismerhetjük a végzős bábos osztály tagjait.

A délutánból még egy kicsi. A kamasz műsorvezetők  az utasításokra figyelnek.
 
és próbálnak a Momentánnal, megtanulva néhány olyan alaphelyzetet, ami segít az ötletek előcsalogatásában.
A rendező egy két  fontos dolgot még megbeszél
Zilahi Tamás
és egy potyanéző

 Hajrá
szeptember 24. szombat 8 - 23  m2 CSUDASZOMBAT
NÉZZETEK BELE!